Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Vinn min bok!

Hoi har just nu en utlottning av min bok, fram till 30 april kan du tävla! Lycka till!!

Tävla och vinn populära Rensa ut & Lev lättare av Eva Maria Karlander

Bild på boken

Rensa ut & Lev lättare

Våren är också storstädningarnas tid och ibland känns vissa projekt hemma som helt oöverskådliga. Det har Eva Maria Karlander tagit fasta på i sin nya bok Rensa ut och lev lättare – en smart guide till ordning hemma och nu vill vi ge er chansen att vinna ett exemplar!
Det hela är mycket enkelt, skicka ett svar på frågan varför just du behöver rensa ut hemma innan den 30/4 2014 till media@hoi.se tillsammans med namn, adress och epostadress. Vinnaren meddelas via epost och boken kommer med posten.
Lycka till!

Föregående

Vecka 17: Arbetsytor i ditt kök

Nästa

Hur går det med arbetsytorna?

2 kommentarer

  1. Annika

    Självklart skickar jag in till tävlingen men som alltid i sista minuten, hoppas jag hann vara med….så typiskt mig! Det är det där med att ta tag i saker med en gång istället för att det gör jag sen. Så dumt vare sig det är enkla eller svåra saker..

    • Eva

      Hej Annika! Hoppas att du vinner boken! Om inte, så kommer det fler chanser! Snart kommer en utlottning här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén