Hoppas ni har haft en skön påsk! Vi har haft det fint och vädret har varit fantastiskt. På påskdagen hade vi släkt och vänner på besök och eftersom vädret gick upp mot 20 grader användes trädgården flitigt. Femkamp, pingis, fotboll och hoppa studsmatta blev aktiviteterna. Inte fel att röra sig lite efter påskmaten! (Fast vi hade italiensk buffé som vi beställt från Bruschetta i Höllviken. Har svårt att komma på något fantasifullt att laga när vi blir många!)

Men jag har hunnit med att greja lite i köket också! Alla arbetsytor har fått sig en genomgång och blivit avtorkade. Det är otroligt hur mycket det samlas, även sådant som verkligen inte hör hemma i ett kök! På en av bänkarna har vi frukt i glasskålar så att vi ska bli sugna på att äta den, annars glömmer vi lätt bort att äta frukt – jag är själv urdålig på att äta frukt! Måste bättra mig här! Skålarna har jag hittat i min svärmors källare. Jag höll mig framme när hon rensade ut för några år sedan, det var innan jag insåg att jag själv hade för mycket saker … och nu har jag såklart svårt att göra mig av med dem 🙂 De är ju rätt fina, och passar till frukten! Plastglasen är till barnen så de kan dricka vatten utan att behöva ropa på mig…

Fruktbuffé!

Fruktbuffé!

Hoppas du har fått fint också! Jag återkommer med nytt tema i köket vecka 18!