Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Nyheter på bloggen!

Jag har i veckan uppdaterat med ny information här på bloggen. Du kan nu läsa lite mer om mig, bakgrunden till bloggen och boken, på sidan OM MIG. På sidan OM BOKEN kan du se bilder och läsa om innehållet i boken och på den nya sidan KÖP BOKEN hittar du all information du behöver för att köpa boken, om du vill det. Ny sida är också WEBVÄNNER där du hittar länkar till de bloggar som jag följer.

Ha en fin dag! Kram Eva Maria

Här brukar jag gå min strandpromenad!

Här brukar jag gå min strandpromenad!

Föregående

Stora bokbytardagen fredag 16 maj!

Nästa

Ordning & Reda i köksskåpen!

  1. Annika

    Ordning och reda! Kul med uppdateringen på bloggen och speciellt din bokpresentation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén