Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Rensa ut & Lev lättare blir en kurs!

Häromveckan var jag på ett möte med Folkuniversitetet i Malmö. Jag presenterade en idé om att hålla en kurs i mitt ämne ”rensa ut och få fint hemma”. Nu har jag fått positivt svar och med start i oktober blir det en kurs som kommer att heta Rensa ut & Lev lättare, med mig som lärare!

Det blir en kreativ kurs där deltagarna kommer att få inspiration och kunskap att komma igång med sina egna hem. Fyra kvällar kommer vi att träffas och nu sitter jag med första steget i planeringen av träffarna. Det ska bli så spännande och kul! Jag är också jätteglad för att jag får förtroendet av Folkuniversitetet och att de tror på idén.

Jag återkommer med information om kursen allt eftersom den växer fram!

Det är vår i luften!

Det är vår i luften!

Föregående

Vecka 19: Skåp – välj några skåp som du vill få ordning i!

Nästa

Stora bokbytardagen fredag 16 maj!

4 kommentarer

 1. Lotta Johansson

  Hej! Jag vann din bok och jag blev superglad! Ska bli spännande att läsa den!

  Är det bara i Malmö du ska ha den här kursen eller det kan bli vid andra Folkuniversitet i Skåne? Vi har ju i Kristianstad också!

  Varma hälsningar från Lotta

  • Eva

   Stort Grattis Lotta!! Så roligt att du vann boken! 🙂 Hoppas att du kommer att tycka om den och att du får inspiration!
   Än så länge är kursen bara planerad till Malmö. Men går det bra så kanske jag kan få utöka området! Det hade varit jättekul! Kram Eva Maria

 2. Annika

  Hade Malmö varit närmare hade jag anmält mig först av alla

  • Eva

   Synd att du inte bor i närheten! Tänker nu att jag kunde göra en webkurs också, då kunde fler gå den. Rensa ut på distans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén