Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Vecka 19: Skåp – välj några skåp som du vill få ordning i!

Söndagsmorgon och det fina vädret håller i sig. Snart ska jag träffa en väninna och gå promenad, det ska bli härligt! Blir nog en sväng längs stranden i morgonsolen.

Jag ser fram emot nästa vecka när vi ska röja i köksskåpen! Det behövs verkligen! Jag begriper inte hur det kan smyga sig in porslin, byttor och små “finurliga” köksapparater så fort man vänder ryggen till. Men jag måste erkänna att jag tjuvstartade lite innan påsk med några skåp, det blev lite akut när sakerna trillade ut ur skåpen när man öppnade dem 🙂 Någon som känner igen sig?

Om du vill hålla koll på vilken vecka det är så får du hjälp här:
http://www.vecka.nu/

Ha en skön söndag! Kramar Eva Maria

Föregående

Resultatet för vecka 18 – fräscht i skåpen!

Nästa

Rensa ut & Lev lättare blir en kurs!

2 kommentarer

 1. Här har jag mycket att lära av dig. Jag är mer eller mindre en slarvamaja och har svårt för att göra mej av med saker, som inte behövs.

  Jag tänkte faktiskt häromdan, att jag skulle göra i ordning i köksskåpen, så kanske jag kan komma igång nu.

  Sv: Det var ju roligt att du tycker om mina Skånebilder i mitt Triss. Kul att du tyckte att min blogg var mysig också.

  Kram/Gilla

  • Eva

   Kul att du funderade på att göra i ordning i dina köksskåp! Det är bra att ta ett i taget så blir det inte så jobbigt! Kanske du kan lägga ut bilder på hur fint det blir på din blogg? Ha en fin dag i soliga Skåne! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén