Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Glad midsommar önskar Rensaut.nu!

Glad midsommar!

Glad midsommar!

Imorse vaknade jag kl 4 av ett öronbedövande skyfall, inte så lovande inför midsommarafton! Men nu har det lugnat sig och vi får se hur dagen blir!

Jag önskar dig en härlig dag! Midsommar-kramar från Rensaut.nu!

Föregående

76 par skor!

Nästa

Gästblogg hos Minimalisterna!

2 kommentarer

  1. Annika

    Trevlig midsommar till dig med! Tack för att du inspirerar mig i mitt ständiga rensande mot ett enklare liv! Ser alltid fram emot att läsa dina inlägg och har grunnat på om jag skulle dela med mig i ett gästinlägg men är nog för feg! Kram Annika

    • Eva

      Hej Annika! Jag blir glad när jag kan inspirera andra! Jag läser själv andra bloggar när det tar emot! (Du har säkert sett dem under WEBVÄNNER!) Det skulle vara jätteroligt om du ville skriva ett gästinlägg! Något ur din vardag och till exempel något du har rensat ut och blivit nöjd med eller något du tycker är knepigt! Kramar Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén