Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Gästblogg hos Minimalisterna!

Hoppas ni fick en härlig och avkopplande midsommarhelg!

Jag har gästbloggat hos Minimalisterna där Herr och Fru Minimalist bloggar om sin vardag mot ett mer minimalistiskt liv. En av de bloggar som har inspirerat mig mycket och jag brukar gå in där och läsa när jag behöver fylla på motiviationen!

Läs gästinlägget här:

http://minimalisterna.se/gastminialister-berattar-eva-maria/

Ha en fin dag!

Föregående

Glad midsommar önskar Rensaut.nu!

Nästa

Putsa skorna inför säsongsförvaringen!

3 kommentarer

  1. Det var en jättefin text du skrev! Jag känner som dig, någon minimalist blir jag aldrig, men maximalisten inom mig gör jag allt för att bli kvitt! Tack för länkning! Ska genast lägga till dig hos mig med 🙂

  2. Det var en trevlig läsning om din resa. Fint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén