Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Välkomna att skriva gästinlägg på Rensaut.nu!

Sedan starten 2010 för Rensaut.nu har jag kommit i kontakt med många trevliga bloggare i cyberrymden och det har motiverat mig mycket att läsa andras tankar och tips när de rensar ut.

När jag har kört fast och står mitt bland kartonger med porslin, kläder och tidningar som jag har svårt att skiljas från men som jag vet bara stjäl mitt utrymme och min energi, sätter jag mig framför datorn och läser de inspirerande bloggarna! På sidan WEBVÄNNER här på bloggen kan ni se vilka bloggar jag följer. Självklart är jag nyfiken på fler vänner!

Nu tycker jag att det skulle vara så kul om ni som bloggar eller läser skulle vilja dela med er av era tankar i ett gästinlägg! Runt 300-800 ord och gärna en bild om ni har möjlighet. Ni får vara helt anonyma eller har ni en blogg, förening, företag, upplevelse ni vill berätta om passar det bra. Ämnet ska vara i relation till rensa ut, till exempel hur du motiverar dig när du rensar ut, återvinning, miljö, konsumtion, leva lättare, att flytta.

Maila till mig på info@rensaut.nu !

Föregående

Nytt intresse som tar plats – golf!

Nästa

Äntligen får jag strimla!

2 kommentarer

  1. Intressant! Ska fundera lite, har ju själv skrivit lite om det.
    Tack för länken föresten! 🙂

    • Eva

      Jättekul om du vill skriva ett inlägg! Din blogg är så underhållande! Ha en skön söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén