Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Nytt intresse som tar plats – golf!

Det har varit så fint väder och många roliga aktiviteter utomhus, så det har inte blivit så mycket rensande i dagarna. Men jag har ett pågående projekt med min arbetsmiljö, mer om det längre fram! Har också köpt en ny dokumentförstörare som jag fått hem och ska prova ikväll! Det kommer att bli kanon att kunna strimla våra papper som vi inte vill lägga direkt i pappersåtervinningen.

Jo, och nu till det här med golf. Vi bor väldigt nära en golfbana, Ljunghusens golfbana. Jag som aldrig så mycket som hållt i en golfklubba har inte ägnat golfbanan så mycket tanke mer än att jag har varit rädd för att få en boll i huvudet när jag promenerar förbi. Men nyligen blev barnen inbjudna att prova på och de tyckte att det var jätteskoj. Så nu har de anmält sig till en liten golfskola och de har fått var sin väska med klubbor. (Som om vi inte hade det trångt i hallen redan…) Mannen som spelat lite golf innan kastade sig iväg till golfbanan och nu har jag också varit där och provat, det var riktigt trevligt. Inte så att jag fastnat så mycket för själva spelet men det jag tycker mest om är att vara ute och känna solen och vinden i ansiktet. Sen har de god räckmacka på restaurangen om man skulle bli hungrig 🙂

I samband med vårt nya intresse fick vi biljetter till den stora golftävlingen PGA som var i helgen i Bara här i Skåne. Så vi körde dit och spanade på tävlingen, bland andra såg vi Henrik Stenson som är en jättekänd golfspelare. (Min man uppdaterade mig på väg dit i bilen för att jag inte skulle göra bort mig helt och hållet.) Var inne och läste om honom på hans sida på nätet, han har skrivit trevligt om sin karriär som golfspelare: Henrik Stenson

PGA Bara

Sista hålet i Bara PGA

Nu funderar jag på att ta grönt kort och spanar på Blocket om jag kan hitta några begagnade klubbor. Tänker att det måste vara många som har det i sina garage och inte använder dem!

Ha det fint! Kramar Eva Maria

Föregående

Fem stjärnor för Färglösa!

Nästa

Välkomna att skriva gästinlägg på Rensaut.nu!

2 kommentarer

  1. Måste tipsa om vårt inlägg “Utrustningakrävande fritidsintressen” apropå den skrymmande golfbagen med tillbehör. Kanske har någon i familjen ett tidigare fritidsintresse som fortfarande tar upp plats men som ni nu kan göra er av med? För ibland måste man inse att man inte kan hålla på med allt samtidigt i livet 😉

    http://minimalisterna.se/utrustningskravande-fritidsintressen/

    • Eva

      Känner verkligen igen mig i det här med utrustning… Det jag gör mest nu på fritiden, liksom resten av familjen, är tennis. Där har vi grus- och inneskor, så bara tennisskor står 8 par i hallen plus ett gäng rack! Å andra sidan använder vi utrustnignen flitigt och vi ger bort rack och skor när de är urvuxna. Men jag har ett par slalomskidor som står och rostar i garaget, och en skrymmande massagebänk från min tid när jag utbildade mig till frisksvårdsmassör. Skidor hyr vi nu förtiden så de ska jag nog göra mig av med! Massagebänken är ett svårare beslut… den är så fin och var jättedyr och jag tänker att någon gång ska jag använda den… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén