I måndags var jag en tur till den fina staden Helsingborg. Jag hade blivit VIP-inbjuden till releasepartyt för Sölve Dahlgrens nya bok Fem stjärnor för Färglösa. Det blev ett litet föredrag om boken och mingel. Och jag kunde inte motstå att köpa ett signerat exemplar av den nya boken – ska bli spännande att läsa i sommar. Jag träffade några av de andra författarna och medarbetarna på Hoi, förlaget där min bok är utgiven. En jättetrevlig kväll!

Releaseparty!

Releaseparty!

Här minglar jag med Lars Rambe, Sölve Dahlgren och Anne-Marie Schjetlein! Lars Rambe är författare till bland annat Kvinnorna i sjön, Sölve Dahlgren har skrivit serien om Innebandypiraterna och Anne-Marie Schjetlein kommer i oktober ut med sin bok Döden kvittar det lika. Ja, och längst ut till höger är jag med min bok Rensa ut & Lev lättare! Fotograf är Marthina Elmqvist på Hoi.

Ha en trevlig Kristi Himmelsfärd! Kramar Eva Maria