Förra fredagen var jag och familjen i Båstad och tittade på Swedish Open. Det blev en härlig dag med matcher, mingel och sommarkänsla. Förra året var vi på herrveckan men i jämställdhetens namn fick det bli damveckan i år. Vi hade bokat biljetter i hopp om att få se match med Serena Williams men tyvärr kunde hon inte komma dit. Men vi fick se Silvia Soler-Espinosa som bjöd på en cool kvartsfinal! Helt grymt stark och när hon vann en boll visade hon verkligen sin glädje! Jag spelar själv tennis och fick inspiration, inte för att jag är i närheten av deras spel men ändå, det är girl power över det hela 🙂

Silvia Soler-Espinosa i Båstad!

Silvia Soler-Espinosa i Båstad!

Sen var det mingel runt banorna, vi fick en skymt av några kändisar (Måns Zelmerlöw!) och min dotter fick en kram och autograf av Agnes som skulle uppträda på centercourten på kvällen. Skoj!

Nu ska jag strax cykla iväg till gymet och träna… det var ett tag sedan så det tog en stund att leta upp kläder, gymkort och vattenflaska 🙂 Min väninna har övertalat mig att prova Body Combat som ska vara tufft – bara namnet gör mig nervös! Hör ni inte av mig på några dagar så vet ni varför 🙂

Soliga kramar Eva Maria!