Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Maniska samlare på Femman!

Häromkvällen såg jag på TV-programmet Maniska samlare på femman, eller Buried Alive som det heter på engelska. Det är riktigt ruskigt att se hur personerna har fått sina hem mer eller mindre förstörda pga att de inte kan göra sig av med saker. Jag tycker programmet är intressant och personerna i progammet får hjälp av psykolog, professionella organisatörer och skadedjursbekämpare (iihh!).

Så behöver du inspiration att rensa ut så kolla på ett avsnitt!!

PS. Jag överlevde Body Combaten men det var verkligen jobbigt! Speciellt i 26 graders värme!

Föregående

Girl power i Båstad!

Nästa

Klädköpstopp 1 augusti till 30 november!

4 kommentarer

 1. E-M

  Har ännu inte kollat på Maniska samlare men ska göra det. Gillar sådant där. Min mamma gillar sådana program då hon får känna sig duktig i jämförelse fastän hon borde rensa sitt (milt uttryckt) överbelamrade hem… Har du kollat på Superspararna på samma kanal? Vissa av dem behöver nog också lite hjälp…

  • Eva

   Hihi! Jag kan också känna igen mig i det när jag tittar på Maniska samlare: – Vi har i alla fall inte lika stökigt som dem!
   Min garderob kan bli lite stökig emellanåt och en dag tittade min dotter in i den och sa med allvarlig röst: – Det ser ut som hos maniska samlare. (Då fick jag ta ett ryck och sortera 🙂
   Jag har följt Superspararna men tycker det är så märkligt med programmet, ibland känns det inte som det är på allvar. Och de kunde ha gjort det mycket bättre med riktigt listiga tips som man kan använda sig av. Jätteskumt tycker jag det är. Speciellt de som stal ketchup på McDonalds!! Känns ju helt fel! Men det är väl gjort lite så att man ska elda upp sig i TV-soffan också, vilket vi gör, hela familjen!
   Kramar Eva Maria

 2. Hej!

  Då var det dags för köpstoppsmånaderna och det är väldigt snällt att jag får hänga på er.
  Såg för övrigt programmet Maniska samlare, ett av dem och visst handlar det om andra problem egentligen, där under den maniskt samlande ytan.
  Superspararna har jag sett men det känns mest bara pinsamt. Hittills är det bara en man som känts så där riktigt sympatisk i sin inställning och så tycker jag om det där med en byteslada.
  Allt gott från Eva

  • Eva

   Hej Eva! Ja, tänk idag börjar köpstoppet! Jag har varit lite nervös och jag måste erkänna att jag råkat bunkra lite… var med en väninna som skulle köpa jeans på rea, då köpte jag ett par också bara för att “utifall” 🙂 (Men det var ett fynd också!) Men idag känns det lite skönt också att börja med detoxen. Det ska bli spännande att se hur det går för vårt lilla köpstopps-gäng 🙂 Och fler får såklart hänga på!
   Jag har sett Superspararna men jag blev också besviken. Jag läste om det och fick höga förväntningar om smarta tips men som du säger, det är pinsamt! Fattar inte hur några av dem kan hålla på så, och man undrar nästan om det är på skämt?
   Ha det soligt! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén