Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Klädköpstopp 1 augusti till 30 november! Hänger du på?

Jag har berättat tidigare här på bloggen att jag har provat att ha köpstopp av kläder. Mitt rekord är 100 dagar. För många låter det nog som en baggis men för mig som älskar att ta en runda på stan, ta en kopp kaffe och spana i klädaffärer är det tufft! Speciellt när det är rea som det är just nu.

Nu har jag fått hjälp av bloggen Händelsevis som också har funderat på det här med köpstopp av kläder och vi ska hjälpas åt! I fyra månader, från 1 augusti till 30 november, ska vi ha köpstoppet. Jag ser det som en stor utmaning och jag är taggad men också lite nervös – tänk om jag inte klarar det!! Tänk om jag hittar ett superfynd som jag inte kan motstå?! Men det känns mycket bra att vi ska hjälpas åt. Jag kommer att bli besviken på mig själv om jag fuskar. Det är ju några dagar kvar till 1 augusti så jag får väl se om det är något jag behöver handla innan starten… fast jag tror inte det!

I helgen berättade jag om köpstoppet för min svägerska som jag brukar diskutera klädshopping med. Hon blev helt tyst och spärrade upp ögonen och tittade på mig som om hon inte riktigt förstod vad jag sa. Men sen trillade polletten ner och hon stammade fram:
Men, men, det är ju jättetråkigt!! Vi ska ju till Köpenhamn i augusti! Så du menar att du inte ska handla några kläder då?!

Jag sätts redan på prov. I Köpenhamn får det bli kanalbåten under affärernas öppettider och sen Tivoli.

Mina senaste inköp som troligtvis blir de sista innan starten på köpstoppet är dessa, rätt bra fynd om jag får säga det själv 🙂

Fynd på Svea! 70 procents rea!

Fynd på Svea! 70 procents rea!

Kofta, halva priset på Lexington!

Kofta, halva priset på Lexington!

Behöver du också ett klädköpstopp så häng på!! Vi kan peppa varandra!

Ha det härligt i värmen! Kram Eva Maria

Föregående

Samla och få…

Nästa

E-bok!

5 kommentarer

 1. Nu när vi ska göra det tillsammans tycker jag att det ska bli KUL!!! 🙂
  Har min årliga second-hand-på-söder-runda nästa vecka men sedan är det SLUT med shopping. Kom på mig själv med att tänka igenom om det var någon jag behöver under hösten som jag borde bunkra nu men då missar jag ju lite poängen. Nu har jag i alla fall bestämt mig för att inte bunkra något alls utan bara göra det till en grej att klara mig med det jag har. Vilket är alldeles tillräckligt även för temafester, bröllop och höstens alla överraskningar. Ska skriva ett inlägg om detta jag, det hade ju varit kul om fler ville vara med!

  • Eva

   Ja, nu känns det roligt 🙂 Du kan se på den senaste kommentaren att vi har fått en kompis till som vill vara med! Skoj! Jag fick lite stress och kände att jag ville bunkra… men jag får hejda mig! Ett par tennisskor och förhoppningsvis shorts ska jag hinna ordna innan torsdag! Idag blev jag medbjuden till loppis där det antagligen skulle finnas många fina klädfynd men jag tackade faktiskt nej! Min största utmaning blir att tacka nej till min svägerska och min mamma när de vill ut och shoppa kläder, får redan nu fundera på strategier här. Ha det underbart på din second-hand-runda och verkligen njuuut! Kram Eva Maria

 2. Hej!

  Jag är en av dessa som tittar in här då och då, en samlande loppisnörd sedan barnsben med en välfylld garderob. Jag har då och då haft köpstopp på kläder men inte har köpstoppet hållit i sig särskilt länge och för mig är tradera den stora boven.
  Jag är gärna med i ert köpstopp, jag ska bara bunkra upp med några par svarta strumpbyxor, det låter det men här gäller det att de är nödvändiga i min tjänst.
  Allt gott!
  Ps. Fina fynd

  • Eva

   Så kul att du hänger på 🙂 Tradera är farligt! Jag hade en period när jag var beroende av att gå in och kolla på Odd Molly plagg… det blev några köp som jag blev nöjd med och som jag använt mycket.
   Det blir bra att vi kan stötta varandra! Jag funderade på om jag behövde köpa något innan 1 augusti och det blev ett par tennisskor och ska se om jag hinner köpa ett par shorts med bollfickor också 🙂 Men sen får det räcka! Nästan så jag längtar till det börjar, lite så skräckblandad förtjusning!
   Kram och ha det fint i värmen! /Eva Maria

 3. Eva

  Hej Klädgalen! Så kul att du hänger på! Du kommer att klara det 🙂 Vi får hjälpas åt! Ikväll ska jag på kräftskiva och ska strax in och leta i garderoben och leta upp något passande. Ofta annars tänker jag att “Amen jag svänger förbi gallerian och hittar något nytt fräscht till festen…” men, nej nu får något från garderoben duga! Tack för din blogg, den kommer också att stötta mig under klädköpstoppet! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén