Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Samla och få…

Eftersom det bor en liten samlare inuti mig faller jag ofta för erbjudanden som “samla 10 märken från de här kexpaketen så får du en badboll”. Nu senast är det Serla som har trevliga saker i sin poängshop när man köper toalettpappper. Tänker att toalettpapper måste vi ju ändå köpa 🙂 Jag har fått en jättesöt termos och två kassar till återvinningen! Termosen har jag använt och den fungerade utmärkt och kassarna har redan hittat sina platser i köket. Finns två kassar till för metall och glas… ska bara köpa lite mer toalettpapper!

Fina återvinningskassar från Serla!

Fina återvinningskassar från Serla!

Ha en fin dag i solen! Kram Eva Maria

PS! Du vet väl att du kan prenumerera på inläggen så att du får dem direkt till din mailadress? Fyll bara i din mailadress uppe till höger!

Föregående

En liten ToDo-bok!

Nästa

Klädköpstopp 1 augusti till 30 november! Hänger du på?

5 kommentarer

 1. Haha, ja det är lätt att falla för sådana erbjudanden. Ofta kan man nog klara sig rätt bra utan de där sakerna, men de är ju lockande. Själv använder jag dock återvunna papperskassar till pappersåtervinningen och ett återvinningskärl med handtag till resten. Men så har jag lyxen att bara vara ensamhushåll och ha gångavstånd till återvinningsstationen. Jag har förstått att är man fler och bor i hus så behöver man ladda upp inför sopsorteringsturen, och då är det ju smart att ha försorterat hemma.

  • Eva

   Ja, ofta är det saker man inte behöver… och de åker med när jag rensar ut! Fick en liten boll nyligen när min man köpte raklödder, men den luktade så kemiskt så vi fick kasta den (i soporna då alltså!). Verkligen resursslöseri!!

 2. Tack för att Du länkar till min blogg!!
  Ja, det här med återvinning… jag är inte alls förtjust i att upplåta plats i min bostad till det, eller rättare sagt är jag inte förtjust i att behöva köpa mat i förpackningar som jag sedan måste återvinna.. skulle önska mera komposterbara förpackningar istället för att, som det nu ser ut här i vår kommun, varje husägare skall ha sin egen återvinningstunna som en extra sopbil skall komma och tömma ett par timmar efter att den ordinarie sopbilen hämtat de brännbara soporna.. känns för mig som helt fel väg att gå 🙂

  • Eva

   Jag håller verkligen med dig! Och som vi bor behöver vi förvara återvinningen inomhus först, vi har rådjur och rävar på tomten så det är inte så bra att låta djuren hitta den. Ja, vissa förpackningar är helt galna, man undrar hur de har tänkt när de tagit fram dem. Alldeles för mycket material och energi som går åt till det. Kan rekommendera boken Skräp som handlar om en svensk familj som börjar forska kring sina sopor, den är en mycket bra bok. Ha en fin sommardag! Det är spännande att följa din blogg! Kramar Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén