Inspiration att rensa ut i ditt hem!

En liten ToDo-bok!

Två blommor fick nya krukor!

Två blommor fick nya krukor!

Jag är lite seg i värmen men det är sommarlov så man ska väl inte ha för höga krav på sig själv! Men jag känner att jag ändå vill få lite gjort så jag har börjat med ett nytt system som komplement till min traditionella ToDo-lista som har tendens att bli lika lång som en halsduk. Jag blir stressad av alla punkter när jag tittar på dem samtidigt och vet inte hur jag ska prioritera.

Så nu har jag kompletterat halsduken med en liten söt anteckningsbok där jag skriver upp en sak i taget tills den är klar! Det är små fixiga saker här hemma som jag gärna skjuter upp! Istället för att tänka på alla saker på en gång så gör jag klart en sak, kryssar av och känner mig nöjd! Just nu går det långsamt fram men det blir några saker per vecka. Igår blev det omplantering av två blommor som behövde större krukor. Den nya punkten är att sätta in senaste omgången av foton i album, kanske sätter jag mig på terassen under parasollen och gör det 🙂

Njut av dagen – verkar bli somrigt idag! Kram Eva Maria

Föregående

Nya Blocketpaketet! Så smidigt!

Nästa

Samla och få…

2 kommentarer

  1. Åsa Fridh

    Ja, det är verkligen lätt att skjuta upp saker till en annan dag men skjut inte upp saken till en annan dag som någon annan kan göra till dig idag. 🙂

    Kram Åsa

    • Eva

      Hej Åsa! Ska leta upp någon i min närhet som kan göra saker åt mig!! Kramar Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén