Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Inspiration på Ikea idag!

Idag var jag och min väninna på förhandsvisning av den nya Ikea-katalogen på Ikea i Malmö! Vi och ett femtiotal andra nyfikna personer blev bjudna på frukost i restaurangen med äggröra, bacon, pannkakor, bullar och massa annat gott! Sen blev det presentation av nyheter, nya rätter i restaurangen och utdelning av den nya katalogen som skickas ut nästa vecka.

Ny Ikea-katalog!

Ny Ikea-katalog!

Vi fick också en presentation av Yalla Trappan som är ett företag i Malmö som samarbetar med Ikea och är de som syr upp gardiner på beställning från kunder. Yalla Trappan anställer kvinnor som inte kommit in på arbetsmarknaden och här får de en chans att arbeta med saker de är duktiga på. Jag tycker det låter jättespännande! På Ikea idag var de på plats och om man ville fick man en duk uppsydd gratis.

Ja, sen tog vi en tur genom varuhuset och man blev ju lite köpsugen… det blev två metallskålar till köket, tandborstmuggar (som var nyhet!) och en förvaringslåda. Och en blomma som jag ska ge bort i present.

Alltså, det är svårt att gå tomhänt ut från Ikea. Sen kommer man till kassan:
– Tack, det blir tusen kronor!
– Tusen?! Men jag som bara har köpt värmeljus? Och några servetter? Och en väldigt liten stol?

Samma visning äger rum på lördag i Malmö, du kan anmäla dig på Ikeas hemsida, och man ska vara Family-medlem. Vill du utmana dig på riktigt så lämna börsen hemma 🙂

Ha en fin dag! Kram Eva Maria

Föregående

Skolstart!

Nästa

Pyssel i regnet – det blev en smyckestapet!

4 kommentarer

 1. Vi fick Ikea-katalogen med posten idag, så så mycket förhandsvisning tycks det inte ha varit 🙂 Tidigare var denna dag en favoritdag jag längtade efter att krypa upp i soffan med en ny Ikea-katalog att bläddra i, shoppa i tanken, finna inspiration i och vika sidor jag gillade. Så är det inte längre på gott och ont 🙂

  • Eva

   Men ojsan, de sa så högtidligt att vi var de första som fick den i handen 🙂 Men vi är nog lite senare här i Skåne! Jag vet precis hur det känns, jag brukade också krypa upp i soffan och njuta av den nya katalogen… Nu tittar jag i den men inte på samma planera-att-köpa sätt, även om jag fortfarande handlar en del på Ikea. Ibland kan man få lite nya idéer till att möblera om och smarta funktioner. Ha det fint! Kram Eva Maria

 2. Aargh! Förvaringslådor!!! Jag kan nog inte gå dit, måste tänka på svarta listan 🙂

  • Eva

   HiHi! Jag är också svag för förvaring! Det är nog bäst att du inte åker dit, det var nedsatt pris på vissa varianter av SKUBB som var utgående modell 🙂 När jag kommer hem med nya förvaringslådor brukar min man säga: – Har du nu köpt fler saker att ha saker i?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén