Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Bokmässan i Göteborg 25-28 september

Det börjar dra ihop sig till bokmässan i Göteborg 25-28 september. Jag ska vara där med Hoi förlag som givit ut min bok Rensa ut & Lev lättare. Dessutom har jag blivit utvald att hålla ett föredrag om boken på scenen för Hälsa & Livsstil. Det är jag mycket stolt och glad för (men rätt så nervös också!). Nu arbetar jag med mitt föredrag som ska vara 20 minuter långt och efteråt är det boksignering. Jag har inte exakt dag och tid för föredraget ännu men återkommer med det! Är det någon av er läsare som ska till bokmässan hade det varit jättekul om ni vill komma förbi och säga hej, jag kommer att sitta i Hois monter B07:60.

Känns overkligt att planera inför bokmässan, för ca 2,5 år sedan började jag skissa på min bok men hade svårt att tro att den någon gång skulle bli färdig. Jag hade några svackor längs vägen när materialet låg underst i högarna på skrivbordet men sen var det som om det kom ny inspiration till att skriva färdigt.

Sen till nästa fråga… vad har man på sig för kläder på bokmässan?! I vanliga fall hade jag kastat mig ut i affärerna men det går ju inte nu när jag har klädköpstopp. Men det medför att jag sparar tid till viktigare saker – som att skriva klart föredraget! Och på ett sätt lättare när man bara har sin egen garderob att välja ur!

Kramar Eva Maria

Föregående

En månad avklarad (25%)!

Nästa

Shopstop: rapport från ett celibat av Gunilla Brodrej

4 kommentarer

 1. Anna

  Vad kul! Kommer gärna och lyssnar om det är på Torsdagen. Då tänkte jag gå dit!

  • Eva

   Hej Anna! Fick precis reda på att mitt föredrag är på lördag kl 12! Men det vore jättekul om du kan komma förbi Hois monter B07:60!

 2. Wow, vilken häftig grej att få göra! Kör hårt! Och klä dig i kläder du känner dig bekväm i, då kan du slappna av bättre. Förvisso undervisar jag inte i hoodie, men skulle akta mig från skor med klack och kjol, då jag inte går till vardags i det och varit orolig för att allt sitter som det ska och att inte snubbla.

  • Eva

   Hej Matilda! Tack så jättemycket för dina kloka råd! Det är helt sant att man ska klä sig som man brukar, annars känner man sig mer “utklädd” än “uppklädd”! 🙂 T ex har jag inga högklackade skor, skulle jag helt plötsligt få för mig att använda det, blir det väl att jag snubblar ner från scenen och slår ut en tand! Ja, även om jag är nervös så är det häftigt också! Kul att de vill lyssna på just mig. Kramar Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén