Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Kul på loppisen!

Vi fick en jätteskoj dag igår på loppisen i Kyrkheddinge! Med strålande sol och 3000 besökare kan man inte vara annat än nöjd 🙂 Det var andra gången i mitt liv som jag ställde mig och sålde saker på en loppis. Förra gången var det på en vädligt liten loppis så det här var kul att uppleva med en sådan mega-loppis. Jag sålde nästan allt jag hade med mig och det som blev kvar körde jag direkt till Sysav och skänkte till Lions, precis som jag hade bestämt! Så skönt att få det luftigt i garaget hemma! Till våren är det dags för den här stora loppisen igen, får se om jag lyckas rensa ut fler saker tills dess 🙂

Loppis i Kyrkheddinge!

Loppis i Kyrkheddinge!

Föregående

Loppis imorgon!

Nästa

Halva köpstoppet avklarat! Men nu var det nära ögat…

  1. Å vilken härlig bild! Vad roligt att det blev lyckat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén