Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Loppis imorgon!

Lördag kväll och friden har infunnit sig. Snart Fångarna på fortet och Ben & Jerry-glass. Vädret har varit underbart idag och jag har passat på att vända ansiktet mot solen. Det är skönt så länge mörkret dröjer. Det jag mer har gjort idag är att jag har fyllt bilen med saker till en loppis som jag ska på imorgon. En väninna frågade mig för rätt så länge sedan om jag ville med och sälja grejer på en loppis. Jag tackade nej och sa att jag har ju rensat ut det mesta och har ingenting kvar att sälja. Min väninnas ögon smalnade och hon kisade mot mig: Men på dina loft då? Visst kan det finnas något där du kan ta med dig och sälja? Så är det när andra känner en bättre än man gör själv 🙂 Så då gick det inte att komma undan. Nu är bilen helt proppfull med slalomskidor, hamsterburar, barnstolar, kläder, skor, skridskor, inlines, hjälmar, julpynt… hur gick det till?! Var kom de sakerna ifrån? Den frågan har jag ställt mig många gånger sedan jag började rensa ut och jag har fortfarande inte svaret. Men visst borde det tunna av, vi köper inte så mycket saker längre.

Det som inte blir sålt imorgon på loppisen ska jag köra direkt till Sysav och skänka till Lions i deras container där. Har kollat upp att de har öppet efter loppisen stängt. Jag har uppfunnit en gyllene regel: Det som har lämnat huset kommer inte tillbaka igen. Tack för era kommentarer på förra inlägget Sälja eller skänka. Det är jätteintressant att höra hur ni tänker kring det och att det är lätt att skänka och det känns bra.

Trevlig lördag kväll! Kram Eva Maria

PS: Halva klädköpstoppet har passerat, det var knappt så jag märkte det, men förra veckan var jag riiiktigt nära att åka dit! Kommer att berätta det för er inom kort!

Föregående

Sälja eller skänka?

Nästa

Kul på loppisen!

2 kommentarer

  1. Ja visst är det mystiskt med vad sakerna kommer ifrån. Här hemma växer det upp konstiga små saker som ingen vet vad det är och ingen vet varifrån det kommer, små plastsaker eller aluminiumprylar som bara ligger framme. Min hypotes är att de växer i inomhusmiljö, som svampar ute fast inne! Och särskilt hemma hos oss! Vad roligt det var att träffa dej på bokmässan föresten:-)

    • Eva

      Hej Anna! Tack för att du kom till mig på mässan! Det var så trevligt att prata en stund! Hemma hos oss verkar det växa sladdar och kontakter som slingrar sig runt stolsben och ovanpå mattor. Resten av familjen har stort intresse för datorer så det är kretskort och lådor överallt också! Ha en fin dag! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén