Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Ullared? Tack, men nej tack!

En gång när jag var femton år var jag med en klasskompis på Ullared. Det var trevligt men på natten efter vi varit där drömde jag en sådan hemsk mardröm. Jag drömde att jag var kvarglömd och inlåst på Ullared och inte hittade ut. Det var hur stort som helst och omöjligt att hitta utgången. Det fanns inga fönster heller. Jag vaknade helt svettig och lovade mig själv att aldrig åka dit mer.

För ett tag sedan gick jag förbi den här reklamen på Malmö Central, då fick jag lite ångest, men den gick snabbt över 🙂 Men det är ju bra att de som vill dit kan samåka.

Ullared? Nej tack!

Ullared? Nej tack!

Föregående

Halva köpstoppet avklarat! Men nu var det nära ögat…

Nästa

Internationella Samåkningsdagen – Fredag 10/10!

5 kommentarer

 1. Berit

  Hahaha 🙂
  Vilken hemsk mardröm. För många andra hade det nog varit en önskedröm att kunna shoppa ifred hela natten. Tänk att stå först i kassan ut på morgonen. Tror de har byggt ut flera gånger sedan du var där, så nu är det mycket större. Kram

 2. h

  Trevlig blogg du har
  tråkigt att du känner så inför gekås eftersom du inte varit där på så många år. Ullared är inte annorlunda än vilket köpcentra,som helst. Bara större och större utbud . Vilket i sig inte gör någon skillnad Man köper det man behöver och tänkt igenom . För oss som är konsument medvetna inget problem Snarare en tillgång betydligt lägre priser på en mångfald varor.
  Det du eV sett på tv 5 är lika överdrivet som superspararna i samma kanal

  • Eva

   Ja, det är säkert så. Jag har blivit avskräckt framför allt från TV-programmet. Men jag har många vänner som åker dit. De frågar ofta om jag ska följa med men hittills har jag tackat nej… men kanske ska jag ta mod till mig och följa med nästa gång 🙂

 3. Åsa Fridh

  Jag ska åka dit imorgon, ska bli jättekul :-). Att man bara köpet det man behöver gör nog inte så många, det är så lätt att få med sig allt annat också när det är billigt.
  Kram Åsa

 4. Sist jag tänkte på Ullared var när jag var på bokmässan faktiskt! Det var nog trängseln som fick mina associationer att gå i de banorna. “Ullared är ju rena vindpusten” vet jag att jag tänkte när trängseln och larmet var som värst 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén