Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Internationella Samåkningsdagen – Fredag 10/10!

Internationella samåkningsdagen 10/10!

Internationella samåkningsdagen 10/10!

Imorgon är det en finurlig dag, det är den internationella samåkningsdagen. Precis som kanelbullen så har samåkningen fått en egen dag! Det är sjätte året som den firas. Det är ju väldigt bra det här med samåkning, ofta sitter vi en person i varje bil och det känns så slösigt. Sen kan det vara trevligt med lite sällskap i bilen också!

För en tid sedan kom jag i kontakt med GoMore som är en sajt där man kan boka samåkning och även hyra ut sin privata bil. Jag har registrerat mig som medlem men har inte provat någon samåkning ännu. Jag har varit inne och tittat på de sträckor som jag kunde ha samåkt och det fanns många alternativ. Till exempel kunde jag åkt till Bokmässan som hade en speciell eventbokning. Men det blev tåg till mässan istället men nästa gång vore det intressant att prova något alternativ. Några personer hittade jag som lagt ut varje dag sin sträcka som de kör till jobbet. Där kan man hitta någon att åka med varje dag, till exempel om man pendlar.

Vill du prova GoMore kan du passa på just imorgon, då får du en presentkod värd 250 kr!Koden du ska uppge är RSD2014 och täcker resor för upp till 250kr (Erbjudandet gäller endast den 10-10-2014 och kan endast användas 1 gång per användare).

“De senaste åren har en uppsjö av tjänster som bygger på att dela saker blivit allt mer populära och en ny undersökning genomförd på uppdrag av samåkningstjänsten GoMore visar att var femte svensk provat på någon form av delningstjänst.”
Läs mer om undersökningen här!

Ha det fint! Kram Eva Maria

Föregående

Ullared? Tack, men nej tack!

Nästa

Har du gamla glasögon i byrån?

2 kommentarer

  1. Det är intressant med samåkning, samägande etc. Våra barns första tv-spel ägde de tillsammans med grannbarnen. Det var varannan vecka som gällde ungefär. De var bästa kompisar så det funkade väldigt bra. Nu är barnen runt tjugo. Det känns nästan otänkbart i dagens läge. Eller?

    • Eva

      Intressant att dela TV-spelet med grannbarnen! Det har jag aldrig hört talas om men egentligen är det lysande eftersom problemet idag är att barnen spelar för mycket. Då hade de fått klara sig utan varannan vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén