Remaken av mitt hyrda kontorsrum går framåt, inte så snabbt men ett litet steg i taget räcker ju för att komma i mål! I söndags var jag där och tömde rummet på dess möbler, min son var med och dammsög och moppade och fick tjäna en liten peng. Mysigt för mig också att ha sällskap! I samma hus som kontoret ligger Hemmakväll, videobutiken, så vi kunde gå ner där och pausa och köpa några godisbitar 🙂 När golvet hade torkat satte jag tillbaka de möbler jag tyckte behövdes, och resten körde vi till sommarstugan (jag vet, inte helt tillåtet… men de får stå där och mogna lite!) Nu är det fint och luftigt i rummet men jag ska fixa en matta och annat smått innan jag är nöjd! En lampa till fönstret tycker jag behövs också, det ligger en lampbutik precis utanför kontoret så kanske jag gör ett besök där.

Alla möbler ute i korridoren! Hur kan man samla på sig så mycket?!

Alla möbler ute i korridoren! Hur kan man samla på sig så mycket?!

Fräscht med nymoppat golv!

Fräscht med nymoppat golv!