Jag har tidigare skrivit om sajten GoMore som är en plats på nätet där man kan boka samåkning. Jag har inte provat det ännu men har varit inne och spanat och sett att det finns massor med alternativ för de sträckor jag någon gång skulle behöva transportera mig.

OCH –  det nya nu är att man får en kopp kaffe längs vägen om man bokar en färd via sajten! Det är ju som att man vill ut och åka bara för att dricka kaffe! Spännande och se vem man får åka med också, eller vem som ska åka med i ens egen bil. Ett tips är sträckan Malmö-Helsingborg, då passerar man en OKQ8-mack på Glumslöv. Jag brukar själv pausa där för jag blir så stel och stressad när jag kör på motorvägen.

“Det har nu blivit officiellt att GoMore inleder ett samarbete med OKQ8: när man samåker via GoMore får man numer en valfri gratis kaffe på ett urval OKQ8-stationer runtom i Sverige!”

På vår resa till Barcelona köpte jag två fina kaffekoppar på ett kafé! De var begagnade men i fint skick.

På vår resa till Barcelona köpte jag två fina kaffekoppar på ett kafé! De var begagnade men i fint skick, 4 euro/st. Det var väl ok för en kaffekopp? Fat följde med också.