Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Lucka 10 – Nobeldagen

Jag vaknade av stormen som rasar utanför vårt fönster. Det började så smått igår kväll men nu när jag gick ut för att hämta tidningen kändes det som om det finns risk för att få en takpanna eller en gren på sig. Men ingen snö här i södra Skåne i sikte ännu, skönt på ett sätt, men nu längtar jag efter snön för det lyser upp mörkret.

Idag är det Nobeldagen! Det är så högtidligt. Fantastiskt att vårt lilla land har en sådan fin prisutdelning. Jag brukar försöka hitta tid att sitta i TV-soffan och titta på prisutdelningen och middagen med alla kändisar och fina kläder.

I dagens lucka hittar du lite Nobel-feststämning! När du äter lunch eller middag idag så duka extra fint. Kanske är ditt matbord belamrat med saker och oavslutade projekt? Det är lätt att det hamnar massa olika saker här som inte har med mat att göra. I vårt fall är det så, vi har ett matbord i vardagsrummet som är perfekt att sy, göra läxor, lägga räkningar i en hög, pussla, arbeta med sin bärbara dator vid… ska vi duka till middag brukar vi får röja först!

Röj matbordet och duka fint idag!

Röj matbordet och duka fint idag!

Föregående

Lucka 9 – planera julklapparna

Nästa

Lucka 11 – Vardagsrummet

4 kommentarer

 1. Anna-Karin

  Hej!
  Jag läser just nu din bok. Ger mig inspiration till att sätta igång

 2. Samma här. Ibland känns det som om det regnar saker nånstans från ovan, men oftast upptäcker jag att det är JAG som är boven…

  • Eva

   Hihi! Jag brukar också vara boven i dramat hemma hos oss! Massa påbörjade med ej avslutade projekt och tillfällig förvaring för saker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén