Kvällen igår försvann snabbt. Men jag hann med julkorten. Jag försökte få lite julstämning för att arbetet skulle gå lättare, med glögg och pepparkakor. Så idag ska jag posta dem.

Julkorten under produktion!

Julkorten under produktion!

Jag är inte färdig med alla julklappar ännu. Vi köper inte så väldigt många men det blir ändå en del till barnen och kusinerna. Jag brukar sätta mig ner och skriva en lista innan jag kastar mig ut i affärerna. Väl ute i trängseln försvinner allt jag planerat och det blir konstiga impulsköp. I år har jag beställt några saker på nätet. Sen gillar jag de här presenterna som inte fyller på hemmet utan saker som man kan uppleva eller förbruka 🙂 Massage, tvätta bilen, marmelad, te och krydddor är paket som jag själv blir jätteglad för!

Dagens lucka blir att skriva en lista över vad du ska fixa för julklappar! På min sida Presenttips har jag samlat ihop några idéer om du behöver hjälp. Lycka till!