Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Lucka 8 – Julkort

Idag har jag en liten press på mig att jag måste börja skriva mina 50 julkort. De är redan beställda och ligger på mitt skrivbord och frimärken till utland och inland är också inköpta. Sen var det bara den där lilla detaljen att skriva dem, så det får bli dagens lucka! Julkorten är med foto och förtryckta så det är bara adresserna jag behöver skriva på utsidan av kuverten och klistra på frimärkena.

Jag brukar sätta mig med glögg och pepparkakor så att det blir julstämning av det och jag spelar några av mina många julskivor! Hur gör ni med julkort i år? Kanske skickar ni digitala julkort?

Sen en liten annons som kanske triggar köplusten så här inför jul… min son kom och undrade över den här reklamen som kom från Intersport i helgen. Först till kvarn? Ska man inte få den billigare då?!

Först till kvarn - jippie då får jag betala mer!!

Först till kvarn – jag skyndar mig!

Föregående

Lucka 7 – Brandvarnarna

Nästa

Lucka 9 – planera julklapparna

3 kommentarer

  1. Hej!

    Jag skickar foto på barnen via Postens service “Riktiga vykort”, då laddar man upp en bild och hälsning samt adresser online samt betalar 15 kr per kort. Då skickar posten ett A5-kort hem i deras brevlådor. Mycket enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén