Idag sov jag djupt när väckarklockan ringde 06.10, tur att jag lagt in lite snooze-marginal. Signeringen igår på Ica i Skanör var jättetrevlig! Jag var där i fyra timmar, men tiden gick snabbt, det hände mycket i butiken med provsmakning och många kunder som kom fram och var nyfikna på boken.

Signering på Ica i Skanör!

Signering på Ica i Skanör!

Det är mycket att fixa nu innan jul och dagarna går förbi snabbt som fotoblixtar känns det som. Det är lite svårt att hitta tiden till att rensa ut mitt i alltihop men vad säger ni om att göra fint i en liten hylla idag? Jag väljer vår hylla i köket. Det är en låg Billy (sån 100 cm hög och 60 bred). Hyllan står på väg från hallen in i köket och den fångar upp allt mellan himmel och jord. Egentligen ska den vara för kokböcker och möjligtvis pennor och papper för att skriva handlingslistor. Här tycker jag det är bra att ha en skål som jag kan samla små saker i som upphittade hårband, en försvunnen legobit, en lös skruv och annat som inte riktigt har kommit tillbaka till sin plats. När den där skålen blir full tar jag med den på ett varv i huset och lägger de små tingen på sina platser. (Den lösa skruven brukar dock alltid ligga kvar i botten på skålen för jag har aldrig begripit var den hör hemma!)

En liten skål med upphittade saker!

En liten skål med upphittade saker!

Nu sitter jag och väntar på elektrikern som ska komma och laga lyset på vår “lillatoa”. Det har varit trasigt i en månad men ibland skjuter man uppgifter framför sig! Det tog bara 5 minuter att ringa till elektrikern men ändå har jag tänkt varje dag: Jag gör det imorgon.

Men att ha det bra är inte bra att skjuta upp till imorgon! Så passa på idag! Kramar Eva Maria