Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Lucka 13 – TV-soffan väntar

Det blir sen lucköppning idag! Äntligen lördag och sovmorgon. Men jag ställde ändå klockan på åtta för jag skulle åka till bokhandeln i Trelleborg och signera. Solen sken och det blev en fin biltur längs kusten till Trelleborg. Bokhandeln där, Söderslätts Bok & Papper, är jättemysig. De har massor långa hyllmeter med böcker och roligt kontorsmaterial. Det verkar kul att jobba i en bokhandel. Idag var det en hel del kunder i butiken och jag fick sålt några böcker och pratade med många om att rensa ut. Förvånansvärt många av kunderna som hade rensat ut nyligen 🙂 En del äldre personer som berättade att de sålt huset och flyttat till mindre boende och då hade de varit tvungna att rensa ut.

Nu är det lördag kväll så det får bli soffan! Kanske blir det något att fixa imorgon istället 🙂

Ha en trevlig lördag kväll! Kram Eva Maria

Föregående

Lucka 12 – En liten hylla

Nästa

Lucka 14 – Badrumsskåpet

  1. Åh vad kul att höra att Söderslätts bok&papper finns kvar. Och kul med signeringsturné 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén