Tredje advent idag! Mannen och barnen har varit ute på tomten och huggit ner en liten gran, jättesöt är den. Nu ska vi krypa upp på loftet och hämta ner alla fina julgranskulor. Vi har en större plastgran också som ska pyntas.

Äntligen dags för granen!

Längtar efter att pynta granen!

Idag tror jag det är dags för badrumsskåpen! Jag tänker att man kanske får en fin parfym eller en kräm i julklappp och då är det trevligt att ställa in dem i ett fräscht badrumsskåp. Så ta ut allt ur skåpen och gå igenom vad som är gammalt eller som du inte använder och släng. Torka i skåpen så blir det så fint! Om du hittar gamla mediciner så ska de lämnas in på apotek. Nu vet jag att något apotek har så att man får en rabattkupong när man lämnar in gamla mediciner. Lycka till!

Dags att städa badrumsskåpet!

Dags att städa badrumsskåpet!