Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Liten paus i gym-träningen

Solen har kikat in genom våra ej så putsade fönster de senaste dagarna. Det är så härligt att våren är lite grand på väg! Fick extra energi och kom på att jag nog hade en gym-kort liggande någonstans och tänkte att jag borde komma igång med det. Jag köpte det innan jul (och då menar jag julen 2013!) så nu var jag nervös över att det gått ut. Men efter många bortförklaringar tog jag mig till gymmet igår. 20-kortet jag köpt gällde som tur var i 2 år och det var 17 träningar kvar. För er som är snabba på huvudräkning är det lätt att räkna ut hur många gånger jag varit där. Ojsan, inte så ofta alltså. Men jag spelar tennis två gånger i veckan och försöker promenera så jag får en del motion i alla fall. De två damerna jag spelar med en gång i veckan är verkligen vältränade så nu känner jag att jag måste växla upp min kondis för att hänga med.

Har ni tips på någon kul motion?

Kom till gymmet till slut! Blev väldigt törstig och fick köpa en kemikaliedrink!

Kom till gymmet till slut! Blev väldigt törstig och fick köpa en kemikaliedrink!

Föregående

Moms på Second hand?

Nästa

Alla Hjärtans dag!

6 kommentarer

 1. Jag har börjat träna karate. Det är SJUKT kul verkligen och tar både på styrka och kondition. Enda problemet är egentligen att det är så roligt att jag inte märker att jag tagit i för mycket förrän det är försent. Dvs dagen efter eller så.

  • Eva

   Åh, så kul! Det skulle jag också vilja prova! Bra som självförsvar också väl? Men behöver man kunna slå kullerbytta? Det har jag aldrig klarat, min rygg är lika vig som en vandrande pinnes.

 2. Jag har börjat spela volleyboll lite då och då med några kollegor. Mycket roligt och inget krav på att vara proffsig. Annars kör jag mest bodybalance som är lite snabbare och intensivare yoga (med inspel av tai chi och pilates).

  • Eva

   Så roligt med volleyboll! Det råkar faktiskt vara så att jag har spelat volleyboll i 15 år fram till jag väntade mitt första barn. Jag spelade i division 3 och sedan gick laget upp till division 2 men då var jag tvungen att flytta för jag skulle plugga. Men jag saknar det ibland! Hade gärna spelat med något korplag eller något nu. Bodybalance har jag provat en gång och jag gillade det verkligen. Träning samtidigt som det var avkopplande! Det är viktigt att hålla igång. Lätt att man fastnar stillasittande framför dator och TV! På min önskelista har jag ett höj- och sänkbart skrivbord, ibland ställer jag datorn på en byrå för att jag ska stå upp.

 3. Tilda

  Jag gick ned ca 10 kg på några månader när jag började fiska i somras… Hoppade omkring på stenar vid kusten eller tog mig fram på skogsstigar med tung packning nästan varje dag och det gjorde onekligen skillnad i både mående och vikt. =)

  • Eva

   Perfekt! Jag gick ner i vikt en gång när jag flyttade 🙂 Det var så många kartonger och trappor att springa i så kilona bara rann av. Fiske låter som en bra träning. Man är ute och får dagsljus, rör sig och jag kan tänka mig att det är avkopplande också när man står och fiskar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén