Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Rensa ut-kurs på Folkuniversitetet i Malmö!

Vill bara göra lite extra reklam för kursen Rensa ut och Lev lättare som jag har på Folkuniversitetet i Malmö! Det är första gången jag kommer att hålla kursen och jag ser mycket fram emot den. Nu är det två personer anmälda och när vi blir fyra deltagare kan den starta! Kursen skulle också kunna vara en present till någon du känner som är intresserad av att rensa ut. Läs mer och om vill du anmäla ditt intresse så kan du göra det här: KURS.

folkuniversitetet

Föregående

Dax för Klädbytardag i Staffanstorp!

Nästa

GLAD PÅSK!

6 kommentarer

 1. Det låter ju jätteroligt med en rensakurs! Men oj vad svårt det är att säga ja när man inte vet vilka dagar?
  Jag hade ju jättegärna velat gå på en kurs för dig!

  • Eva Maria

   Ja, det är faktiskt lite svårt att planera in när man inte vet när den startar. Men den kommer att bli på måndagar kl 18.30-20.00. Det hade ju varit superkul om vi träffades på kursen 🙂 Glad Påsk!

 2. Sara

  Hej!
  Jag anmälde mig redan innan det var bestämt om det skulle bli en kurs, men har nu fått besked om att jag bara är reserv? Väldigt konstigt – och tråkigt 🙁

  • Eva Maria

   Men det var ju väldigt märkligt!! Jag har inte ens själv fått reda på att kursen kan starta! Jag kollar upp detta och återkommer!

  • Eva Maria

   Hej Sara! Jag har fått svar från Folkuniversitetet och de säger att det blev ett misstag när de meddelade ang reserver. Nu är ni fyra som har anmält intresse och FU svararar så här:
   Vi behöver 6 anmälda, dvs. deltagare som skall gå. Eftersom inte intresseanmälningarna är bindande så får vi räkna med att vi behöver en ca: 10 st. intresseanmälningar för att det ska vara värt att rådda i.

   Så jag ska försöka göra lite mer reklam så att vi får ihop en kurs!

 3. Sara

  Tack för info! Jag hoppas kursen blir av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén