Nya Wellness ute nu! Tyvärr är det inte jag på bilden... :-)

Nya Wellness ute nu! Tyvärr är det inte jag på bilden… är inte riktigt så vältränad 🙂

I Aftonbladets tidning Wellness som är ute nu (29 april-26 maj) så är jag med i en artikel som heter Växla ner. Artikeln handlar om begreppet downshifting, eller växla ner som man säger på svenska. Den handlar om små förändringar man kan göra i vardagen för  att kunna leva lite enklare. Linnea Molander som skrivit artikeln berättar också om bakgrunden till begreppet och hur det har ändrat målgrupp och nu är inne hos dem som kanske egentligen inte behöver växla ner för ekonomins skull, utan av andra skäl som hälsan, få tid över till annat, bli mer miljövänlig eller bara uppleva en annan frihet.

IMG_2652
Och igår blev jag intervjuad till en artikel som ska handla om att rensa ut inför sommaren! Den kommer också i Wellness till midsommar.

Det är mycket givande med intervjuer. I början var jag så nervös men nu börjar jag vänja mig och det är såklart toppen att få prata om sitt favoritämne 🙂