Inspiration att rensa ut i ditt hem!

En byrålåda i taget…

Nu vill man inte vara inomhus och städa men en liten stund kan man hitta. Jag har gett mig på tre byråer som vi har i vardagsrummet. De innehåller målarsaker, pyssel, tyger och allt annat mellan himmel och jord. Tänkte att man kan ta en byrålåda då och då när andan faller på. Det tar cirka en halvtimme per låda. Man kan lyssna på ljudbok eller musik under tiden! Först ut blev vår målarlåda. Nu har den fått ordning och reda och det är lättare att komma igång när man ska måla.

Ordning i målarlådan!

Ordning i målarlådan!

Gillar ju att märka saker...

Gillar ju att märka saker…

Föregående

Små utflykter i närheten!

Nästa

Back from London!

2 kommentarer

  1. Vad kul det ser ut att måla! Hade velat vara ett besökande barn hemma hos dig och gå lös på alla roliga färger 🙂
    Ordning och reda triggar helt klart kreativiteten!

    • Eva Maria

      Det hade varit roligt 🙂 Helst skulle jag vilja ha ett rum eller ännu bättre ett litet hus på tomten till ateljé. Nu har vi allt i vardagsrummet och får plocka undan efter oss. Det hade varit skönt att kunna låta projekten ligga framme!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén