Utsikt över mässan!

Utsikt över mässan!

Bokmässan blev en mycket trevlig och intensiv upplevelse med 94 715 besökare och närmare 20 000 titlar att välja mellan! Det var jätteskoj att stå i HOI Förlags monter och träffa lässugna besökare.

Dessa titlar följde med mig hem!

Dessa 7 titlar följde med mig hem!

Jag hade egen tid också att gå runt på mässan och botanisera bland alla böcker. Som vanligt blev väskan tyngre på vägen hem… kan bara inte låta bli att köpa böcker!

I år fick jag sju böcker med mig hem:

 • Handla rätt – För en giftfri barndom av Anne Lagerqvist, Christine Ribbing och Karin Wallis
  Tre forskare skriver om plast och andra ämnen i vår närhet och hur det kan påverka vår hälsa. Boken innehåller också en shoppingguide till produkter som är bra val om man vill undvika gifter.
 • New York – resehandbok
  Jag har släktingar som bor utanför New York City och jag längtar efter att få åka och hälsa på dem. En gång har jag varit där men det är många år sedan nu. Tänker att boken kan ge näring och liv åt min dröm att komma dit igen!
 • Vandra Skåneleden av Caroline Alesmark och Kenneth Joelsson
  Träffade de trevliga författarna till den här fina boken! En av lederna går precis förbi området där jag bor, så varför inte ge sig ut och gå den leden? Blir jättesugen att komma ut och vandra när jag bläddrar i den!
 • Solrevolution – Bok från Naturskyddsföreningen
  På mässan passade jag på att bli medlem i Naturskyddsföreningen. Då fick jag den här boken och den handlar om solenergi och hur man kan sätta solpaneler på sitt hem. Det vill jag!! Har bekanta som har gjort det och nu är de självförsörjande med el och de har även en pool de värmer upp.
 • Av egen kraft av Agneta Sjödin
  Jag har följt Agneta Sjödin och jag tycker att hon verkar vara en sådan sympatisk person. Den nya boken handlar om balans i livet, kost och träning. Jag har redan börjat läsa den och det är lite som balsam för själen när man läser, den är så vänligt och snällt skriven.
 • Otroligt högt och extremt djupt av Annelie Pompe
  Nyligen läste jag boken Expeditionen : min kärlekshistoria av Bea Uusma som handlar om Andrées expedition mot Nordpolen. Den var spännande men också otäck. Jag gillar att läsa om äventyr (speciellt när man själv ligger nedbäddad i sin varma säng) och nu ser jag fram emot att läsa om Annelie Pompes äventyr. I boken finns även avsnitt om personlig utveckling och hur man hittar mod till att utmana sig att våga nya saker. Något som jag kan behöva!
 • Graceful living : konsten att leva varsamt och innerligt av Agneta Nyholm Winqvist
  Den här boken var bara ett måste eftersom jag läst hennes tidigare böcker om Feng Shui och WabiSabi. Den här nya boken är utgiven på samma förlag som min bok, HOI Förlag!

Om man ska dra någon slutsats från mina bokval så är det väl att jag söker stillsamhet, resor och äventyr på samma gång 🙂

Nu är jag medlem i Naturskyddsföreningen!

Nu är jag medlem i Naturskyddsföreningen!