Det är här det händer!

Det är här det händer!

Jag har varit i Hjärtum med föreläsningen Rensa ut & Lev lättare! Det blev en mycket trevlig resa och stämningen på Hjärtumsgården var härlig! Hjärtum, som ligger 2 mil söder om Trollhättan, visade sig vara en underbar liten plats på jorden. Skog, vatten (Göta Älv) och små slingriga vägar gjorde att man snabbt ville dra upp rullgardinen på morgonen. Vädret var strålande också! Jag fick övernatta två nätter på hembygdsgården i ett av de nyrenoverade sovrummen. Till renoveringen har använts återvunna möbler och små söta detaljer! De flesta av sakerna har de hittat på sin egen Loppis på Hjärtumsgården. Jag trivdes i det gulliga rummet!

Det söta köket! Som i ett dockhus!

Det söta köket! Som i ett dockhus!

Vy över Göta Alv, helt stilla på morgonen.

Vy över Göta Alv, helt stilla på morgonen.

Hittade en fyrklöver :-)

Hittade en fyrklöver! Kändes bra inför dagen!

Föreläsningen gick bra och det kom ca 40 personer. Det blev god fika i pausen och många intressanta frågor och reflektioner på temat Rensa ut. Jättekul 🙂

Tack Hjärtumsgården för den mysiga vistelsen!