Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Till bokmässan i Göteborg!

Jag sitter och förbereder mig inför Bokmässan i Göteborg. Förra året var det jättekul och jag höll en föreläsning på scenen för Livsstil & Hälsa. I år blir det ingen föreläsning men signering i HOI Förlags monter, mingel och såklart bläddrande i många böcker! Jag tänkte titta speciellt på barnböcker eftersom jag i våras gick kursen Skriva och illustrera för barn, kanske man kan få inspiration. Jag vill också spana på avdelningen för poesi och kanske köpa någon fin poesibok till mig själv.

Har du vägarna till mässan så kom och träffa mig i HOI Förlags monter nr B07:60! Jag kommer att vara på mässan från fredag morgon 25/9 till söndag förmiddag 27/9. På fredagen kl 12 till 12.30 signerar jag böcker i montern.

Ska du inte till mässan så kan du följa mig på Instagram där jag heter Rensa_ut!

I vimlet på Bokmässan 2014!

I vimlet på Bokmässan 2014!

Föregående

Provkört elbil – och OJ så tyst!

Nästa

Sparar du på presentpapper?

2 kommentarer

  1. Vad roligt att det gav mersmak!
    Tänk, det kändes som du var där alldeles precis, tiden går galet snabbt.
    Ha så roligt på bokmässan 🙂

    • Eva Maria

      Tack så mycket! 🙂 Jamen, det är helt otroligt vad tiden susar fram!! Ibland vill man liksom bara kunna trycka på paus och njuta av nuet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén