Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Träningskläder idag!

Redan onsdag idag! Tredje dagen med de fyra plaggen och det flyter på bra! Min största reflektion är tiden som jag sparar när jag slipper välja kläder på morgonen och heller inte byter kläder en massa gånger under dagen. Vanligtvis kan jag byta om flera gånger – nu vill jag ha mjukbyxor, nu ska jag handla och jag byter om, det blev för varmt…

Just idag har jag bytt om tre gånger eftersom jag har spelat tennis och sen hade jag golflektion. Det har varit skönt att ha träningskläder på sig! Idag firar jag lite extra eftersom jag klarade en bana på golfen (korthålsbanan) så nu är jag halvvägs till det gröna kortet. Jag började med golf förra sommaren men eftersom jag inte har någon naturlig talang alls för golf så har jag fått kämpa på. I år kom klubborna ut ur garaget i april och sedan dess har jag tagit 13 lektioner, tränat på driving rangen 14 gånger och korthålsbanan 18 gånger. Eftersom jag är smått envis vill jag liksom inte ge mig!! Har jag bestämt mig för något så vill jag genomföra det! Men som sagt idag blev det framsteg 🙂 Nästa steg är att öva på en bana med 9 hål och klara den på 45 slag. Jag bor ju väldigt nära golfbanan, det tar 10 minuter att cykla dit, så det är också en anledning till att jag började med golf. Skönt att ha en aktivitet i närheten. Hade det varit en ishall i närheten så hade jag nog börjat med skridsko!

Framsteg idag :-)

Framsteg idag 🙂

Föregående

De fyra plaggen valda!

Nästa

Välja och vraka igen!

2 kommentarer

  1. Kul att du gör framsteg 🙂
    Jag tycker också det är en fördel att ha aktiviteten nära hemmet. (Säger hon som bokstavligen bor mitt i gymmet och i bästa fall kommer dit en gång i veckan…)

    • Eva Maria

      En gång i veckan är väl jättebra!! Jag gillar att gå på gymmet. När jag väl är där verkligen njuter jag av träningen. Men det är vägen till gymmet som kan vara lång och svår… jag skulle behöva en träningskompis som jag bokar tid med! Jag hade det förut men hon har flyttat tyvärr, så min gymträning flyttade med henne kan man säga! Tennisen som jag tränar är svårare att smita ifrån ifrån, då har de ingen att spela med om jag inte kommer 🙂 Har du några specifika mål med din träning? Själv behöver jag gå ner lite i vikt, och jag vill ha bättre kondition. Skulle gärna vilja springa ett 5 km-lopp. Har gjort det förut men skulle nog inte orka runt nu! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén