Kul att någon väntar på en!

Kul att någon väntar på en!

Diskmaskinen har sjungit på sista refrängen länge. Vi har haft reparatören här tre gånger på ett halvår men nu verkar det som om den dragit sin sista suck (diskmaskinen alltså, inte reparatören). Jag tycker det är knepigt att väja en ny, det finns ju så många! Har ni läsare något tips så är det välkommet!

Så det här med handdisk har vi provat på nu i omgångar och jag måste säga att jag är kluven till det. Jag vill ha en diskmaskin men samtidigt är det faktiskt rätt så meditativt att diska för hand. Idag stod det en megadisk efter helgen och väntade på mig. Jag kopplade in högtalaren till min Disk-musik-lista i Spotify, skruvade upp volymen och drog på mig gummihandskarna (blir så torr om händerna av diskmedel!). Allt blir lättare med lite musik! När man diskar så kan man inte göra något annat samtidigt, man kan bara diska! Möjligtvis kan man prata i telefon eller lyssna på ljudbok funderar jag på nu, eller förhöra barnen på gångertabellen.

Här kommer min Disk-musik-lista: (Funkar till annat också!)

  • Sun Is Shining (Axwell/Ingrosso)
  • El Perdón (Nicky Jam)
  • Love Me Like You Do (Ellie Goulding)
  • How Deep Is Your Love (Calvin Harris)
  • You’re Never Fully Dressed Without A Smile (Sia/Musikalen Annie)
  • Should’ve Gone Home (Måns Zelmerlöw)
  • Run (Emma Bale/Lost Frequencies)