Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Möte IRL med Händelsevis!

I fredags åt jag frukost med Händelsevis! Vi har följt varandras bloggar i drygt ett år, eller det är nog längre när jag tänker efter. Förra hösten hade vi ett gemensamt projekt med klädköpstopp i fyra månader vilket vi lyckades med. Jag kan säga att jag hade aldrig klarat det om vi inte gjort det tillsammans! Vi träffades på mysiga Kafé Kungsgatan i Malmö och åt den goda frukostbuffén. Vi hade så mycket att prata om så tiden bokstavligen flög iväg. Så när vi lämnade caféet hade folk redan börjat på lunchen 🙂

Tack Händelsevis för det trevliga mötet IRL! Det var så trevligt och jag fick en massa inspiration med mig hem!

Härlig söndag och 1:a Advent! Kram Eva Maria

Redo för 1 Advent!

Redo för 1 Advent!

Föregående

Black Friday imorgon!

Nästa

Simplet.se hjälper dig att sälja dina saker!

3 kommentarer

  1. Vad roligt!
    Jag som följt båda era bloggar har varit övertygad om att ni känt varandra IRL länge, lustigt 🙂
    Ha en fin adventsöndag

  2. Åh, det var såå trevligt! Tack själv och hoppas vi kan göra om det snart igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén