Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Mina adventskalendrar!

Jag är barnsligt förtjust i adventskalendrar, det är spännande att öppna en lucka varje dag!  I år har jag två stycken – den från Body Shop som jag fick när jag fyllde år och sedan har jag köpt en tekalender med ekologiskt te! En liten kub med en tepåse i varje dag. (Lite onödig förpackning dock…). Så nu dricker jag ny tepåse varje morgon 🙂

I första luckan - en handtvål! Perfekt till gästtoaletten! Fick en handkräm i samma serie igår :-)

I första luckan – en handtvål! Perfekt till gästtoaletten! Fick en handkräm i samma serie igår 🙂

En tepåse varje dag! Mys!

En tepåse varje dag! Mys!

Föregående

Kampanjkod från Simplet.se!

Nästa

Arbetsdagen idag!

  1. isflingan

    I år har jag äntligen unnat mig själv julkalendern från body shop. O jag känner mig som ett barn på julafton varje morgon när jag får öppna nästa lucka. Tänk att man fortfarande kan bli så lycklig 🙂
    Men den där te-kalendern hade jag också gärna haft…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén