Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Arbetsdagen idag!

Idag väntar arbete med att förbereda min föreläsning i Trelleborg på Söderslätts Bok & Papper på lördag. Det är  mysigt att sitta och pyssla med det! Inför varje föreläsning så anpassar jag längden och ibland kan jag ändra innehållet lite grand. Nu har jag precis läst ut Marie Kondos bok Konsten att städa så den kommer jag att ta upp som ett exempel på metod när man rensar ut.

Häromdagen fick jag reda på att Electrolux Home i Trelleborg ska vara med på boksigneringen och lotta ut en steam-dammsugare! Det blir spännande! (Den skulle jag behöva!)

Känner du att du behöver rensa ut där hemma och tycker det är svårt att komma igång? Kom och lyssna till Eva Maria när hon berättar hur du ska göra. Klockan 11.00-11.30 håller Eva Maria en kort föreläsning

KÖP BOKEN – FÅ DEN SIGNERAD – och du deltar i vår utlottning av en ELEKTROLUX ESG3100 ERGOSTEAM JET!!! (sponsrad av Elektrolux Home Trelleborg

Föregående

Mina adventskalendrar!

Nästa

Det hände i Trelleborg igår!

2 kommentarer

 1. Mattias

  Hej!
  Har läst din bok som är jättebra med konkreta städa och rensatips. Har även läst “Konsten att städa” vad tycker du om den? För mig var den lite för japansk med att man ska känna in och lite Feng Shui och så. Inför flytt har vi skrivit om att städa och rensa på http://moveria.se/article/stada-och-rensa-hemma-tips/ kanske något för dig att skriva specifikt om? Du får gärna höra av dig.

  Mvh
  Mattias

  • Eva Maria

   Hej Mattias! Tack, så roligt att du tycker om min bok! Jag har nyligen läst Konsten att städa! Inledningsvis tycker jag att Marie Kondo är lite hård mot oss läsare, hon säger att man ska rensa ut allt på en gång och fort ska det gå. Själv vill jag gärna ha mer tid på mig och verkligen kunna känna efter så att jag fattar rätt beslut om sakerna jag ska rensa ut. Men allteftersom jag läste boken så tyckte jag att metoden mjuknade och andra hälften av boken tyckte jag mycket om. Jag läste boken väldigt långsamt eftersom den innehåller mycket information och bra tips. Speciellt tyckte jag om när hon skriver om vissa psykologiska förklaringar till varför vi vill rensa ut, det kändes nytt för mig. Jag kommer troligtvis att läsa om boken om ett tag för att verkligen ta den till mig. (Rensa ut är ju mitt favoritämne!) Jag läste den på engelska och i efterhand har jag hört att den svenska översättningen har fått kritik för att tappa vissa nyanser (visste inte att den fanns på svenska när jag köpte den). Just nu läser jag boken Stuffocation av James Wallman som jag varmt rekommenderar, den har blivit mycket känd i “Rensa ut-branschen”! http://stuffocation.org
   Er sida om att flytta verkar jättespännande! Jag kontaktar dig via mail! Gott Nytt År! /Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén