Igår var jag i Trelleborg på bokhandeln Söderslätts Bok & Papper. Jag höll en liten föreläsning i butiken och signerade boken. Det blev fyra stycken som kom och lyssnade, så vi blev en liten grupp och det var jättemysigt! Det blev tips och diskussioner om utrensning och jag fick också nya tips med mig hem 🙂 De som köpte boken deltar i en utlottning av en dammsugare från Electrolux Home och bokhandeln har kvar erbjudandet även nästa vecka.

IMG_4324Det hände mycket i Trelleborg igår, den nya tågstationen öppnade och Idol-finalisterna kom och sjöng och signerade sin julskiva. Jag och min son hamnade först i kön och köpte en julskiva med autografer. Idag har jag lyssnat på den när jag städat, perfekt med ny julmusik när man tvättar, moppar och plockar i ordning!

Perfekt Julstädmusik!

Perfekt Julstädmusik!