Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Signering på Hamrelius i Malmö imorgon!

Imorgon bär det av in till Malmö och den fina bokhandeln Hamrelius i Caroli City!
Kl 12-14 är jag på plats och signerar julklappen till “den som redan har allt”!

Jättekul om du har vägarna förbi! Välkomna!

Hamrelius

Föregående

Det hände i Trelleborg igår!

Nästa

Liten julafton!

4 kommentarer

 1. Yvonne

  Synd att jag inte bor i Malmö då hade jag nog kommit förbi. Funderar på om jag ska köpa din bok till mig själv i julklapp. Visserligen har jag flera ” rensa ut ” böcker men jag skulle behöva en nystart nästa år. Lycka till med signering.

  • Eva Maria

   Hej Yvonne! Även om jag skrivit en egen bok om att rensa ut så vill jag läsa andra! Har den nya Stuffocation på gång på nattduksbordet och har precis läst ut Marie Kondos bok Konsten att städa. Man hittar alltid nya tips och inspiration! Vill du beställa Rensa ut & Lev lättare av mig kan du maila mig på info@rensaut.nu! Kram Eva Maria

 2. Bor tyvärr för långt ifrån, men hoppas det gick bra även denna gång 🙂
  En sådan där dammsugare som de lottade ut där Du föreläste sist, det skulle jag vilja ha istället för vår vanliga, tror att den skulle räcka till vår lght..
  Kram Irene

  • Eva Maria

   Hej Irene! Signeringen gick bra, tack! Jag blev också sugen på dammsugaren 🙂 Den är med ånga så den ska tvätta golvet samtidigt. Den verkade liten och nätt. Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén