Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Träningsdagbok 2015

Sammanställer min träning 2015 och funderar över mina mål för 2016.

Sammanställer min träning 2015 och funderar över mina mål för 2016.

Nu närmar det sig sista dagen på året och det blir nog inte så mycket mer träning de sista dagarna på 2015. Jag har skrivit träningsdagbok under 2015 och nu är det dags att summera och analysera den. Eller inte så mycket till analys men jag ser vilken träning som blir av och vad som går trögare… Jag är nöjd med min träning och tycker att jag har hunnit med mycket och hoppas kunna fortsätta i samma spår under 2016.

En slutsats jag drar är att jag har lättare för att träna när jag har en tid att passa och jag har bestämt med någon som väntar på mig. Det här med att gå till gymmet när som helst har jag så svårt för! Jag tycker verkligen om att träna på gym men vägen ur soffan dit är så lång. Jag har ett program på gymmet med styrke- och konditionsträning. Inför 2016 funderar jag på att bestämma en fast tid som jag sedan bara följer utan att hitta på ursäkter. Här gäller det att utmana sin disciplin! Jag har också frågat runt bland mina vänner om någon är sugen på att bli min gym-kompis, bara för att ha en fast tid som jag har svårt att smita ifrån. Det tar emot att ringa och säga den där ursäkten! Sen när vi är på gymmet behöver vi inte träna tillsammans men vi kan dricka en Reload-dryck efteråt och berömma varandra för att vi varit duktiga och tränat.

Så här blev min träning 2015:

 • Tennis 64 gånger (1 timmer per gång)
 • Tennisläger med 5 träningspass
 • En tenniscup
 • Golf Driving range 14 gånger
 • Golf Korthålsbanan 19 gånger
 • Golf 9-hålsbanan 2 gånger
 • Golflektion 13 gånger
 • Power Walk 21 gånger (1 timmer per gång)
 • Joggat 4 gånger (ca 40 minuter per gång)
 • Gymmet 3 gånger (1 timme per gång)
 • Simmat med barnen 13 gånger
 • Vandrat långt 2 gånger (Måkläppen och Bokskogen)
 • Några långpromenader och vardagspromenader

Mina mål är att fortsätta samma träning plus att jag skulle vilja gå till gymmet en gång i veckan eller gå Power Walk en gång i veckan. Jag har också som mål att ta det gröna kortet i golf, det var svårare än jag trodde. Lite mer vardagsmotion istället för att ta bilen vore ju inte fel heller.

Skriver du träningsdagbok? Har du några mål för 2016?

I tennis är det svårt att smita undan...

I tennis är det svårt att smita undan…

Föregående

Ny kampanjkod från Simplet.se!

Nästa

Nytt År – Nya chanser!

4 kommentarer

 1. Wow vilken list! Önskar jag varit lika flitig….

  • Eva Maria

   Jag är övertygad om att du är lika flitig på andra områden! Kram & Gott Nytt År!

 2. Imponerad. Skulle vilja träna mer, men jag är rädd för krossade föresatser som sen skrämmer mig att försöka igen…

  • Eva Maria

   Det är lätt att sätta för höga mål, det har jag gjort flera gånger. Så blir man så besviken när man inte når dem! Nu har jag lärt mig att sätta rimliga mål som jag vet att jag kan klara av. Har man inte tränat något alls så kan ett mål vara att göra en liten träning i veckan! Sen är det viktigt att inte jämföra sig med alla andra. Om grannen springer ut för att träna till Marathon så får man blunda för det 🙂 Man kan tävla med sig själv istället!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén