Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Inbetalning från Simplet!

Nu har jag fått insatt 659 kr på mitt konto från Simplet! Det har verkligen fungerat smidigt! Jag beställde en påse som redan hade returlapp på sig, jag fyllde påsen med fyra klädesplagg som jag ville sälja, lämnade in den på DHL och sedan behövde jag inte göra mer.

När allt var klart fick jag det här kvittot på mail. Ordning & Reda! I Like! Jag känner mig nöjd med det jag fick betalt för kläderna, faktiskt lite över förväntan. Hade jag inte sålt dem via Simplet hade jag nog sålt dem på Loppis och där vet jag att jag får mycket mindre, eller så hade jag skänkt dem.

Simplet_Kvitto

Nu har jag tagit fram fler klädesplagg som jag ska tvätta och stryka och sedan ska jag beställa en påse till. Detta sparar verkligen tid! Jag slipper fota, lägga ut på annons, bevaka och skicka. Jag tycker absolut att det arbetet är värt provisionen.

Kampanjkoden som ni ser ute till höger här på bloggen gäller fortfarande så har du något liggande hemma så prova att beställa en påse!

Lycka till!

Föregående

Sista-Minuten på Alla hjärtans dag!

Nästa

Fler som rensar ut hemma hos sig!

4 kommentarer

 1. Så smart tjänst!
  Synd bara att jag inte har några märkeskläder liggande… Uppfattar att det är då det lönar sig mest, när det är lite dyrare kläder.
  Känns olönt att skicka in min hm-blus exempelvis. Eller vad tror du?

  • Lina Lorenz

   Jag tycker denna tjänst verkar toppen och jag tycker visst att en hm-blus väl kunde säljas i Simplet, om den nu är hel och ren ! Kanske bara vänta tills pàsen kan fà nàgra plagg till ?? Hade själv velat använda Simplet, men bor utomlands. Jag ska höra mig för om det finns nàgot liknande härnere.
   Ha en härlig dag

   • Eva Maria

    Påsen rymmer mycket så man kan alltid prova! Spännande, om du hittar något liknande hos dig får du gärna tipsa oss! Eller så får Simplet öppna en filial?! Ha en fin dag du också! Kram Eva Maria

  • Eva Maria

   Jag frågade Marcus på Simplet ang kläder som inte är “märkeskläder” och han tycker att så länge kläderna är i nyskick går det bra men är de lite mer slitna kan det vara svårt att få dem sålda. Ett grepp kan vara att sälja klädpaket, t ex 3 blusar i samma storlek från HM. Med barnkläder brukar det fungera med paket. Då kanske det blir mer intressant? Själv kan jag absolut köpa begagnat från HM m fl och just HM kan ju ibland ha haft unika och speciella plagg som man missat i affären, även Lindex som brukar ha kända designers på gästbesök i sina kollektioner skulle kunna vara efterfrågade tänker jag. Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén