Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Fler som rensar ut hemma hos sig!

Ibland får jag trevliga mail eller kommentarer från er läsare där ni berättar att ni följer min blogg och bok och rensar ut som bara den hemma. Det gör mig jätteglad. Det var mitt “mål” när jag började skriva, att jag ville inspirera andra att rensa ut hemma eftersom jag kände att jag själv mådde så bra när jag gjorde det. Det är nästan som magiskt hur det frigör energi när man får luftigare omkring sig och mer tid över till annat än att städa och plocka. När jag själv började rensa ut läste jag många andra bloggar och böcker om att rensa ut och det gav mig mycket motivation.

Just nu följer jag Händelsevis som är i full gång och rensar intensivt hemma och har kommit till den första semesterveckan! Så bra jobbat! Jag följer också Joannas värld som varvar sin utrensning med att pyssla fram helt ljuvliga små ting! Jag verkligen älskar de små söta girafferna som är skapade av tygrester! Vilken suverän återvinning!

Joannas söta giraffer! (Bild lånad från Joannas värld!)

Joannas söta giraffer! (Bild lånad från Joannas värld!)

Ha en fin dag! Kram Eva Maria

Föregående

Inbetalning från Simplet!

Nästa

Fynd från Myrorna!

2 kommentarer

  1. Wow så fina giraffer! Och tack för ännu en länk! Semesterveckan bjöd på en rejäl förkylning, typiskt!

    • Eva Maria

      Stackars dig! Typiskt att man blir förkyld på semestern! Krya på dig och hoppas du är pigg till helgen 🙂 Girafferna är så söta, skulle vilja ha en att hänga på handväskan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén