Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Ordning på verktygen!

Tänk att ha en sådan här fin ordning på sina verktyg! Kul idé att rita formen av verktyget på väggen. Då vet man också vilket verktyg som är på villovägar! Under hyllan är det glasburkar med lock där man har skruvat fast locket i brädan. Smart! Kanske man kunde haft likadant i köket med vispar och slevar och sedan haft kryddor i burkarna?

Bilden är lånad från MarthaStewart.com

Bilden är lånad från MarthaStewart.com

Föregående

James Wallman´s 5 bästa tips!

Nästa

Andra påsen från Simplet snart på Tradera!

2 kommentarer

  1. Sådär har jag på mitt kontor, varje verktyg har sin egna plats det är verkligen jättepraktiskt, bra översikt och lätt när man ska städa. Fast jag har inte ritat runt dem förstås men har lärt mig vad som ska vara vart och hänger man en fel så “förstör” man hela systemet.. 🙂

    • Eva Maria

      Oh, det låter underbart med så fin ordning! Jag saknar ett eget arbetsrum för tillfället och drömmer om hur jag skulle inreda det om det skulle trilla ett extra rum över mig! Glad Påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén