Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Föreläsning hos Ladies Circle!

I torsdags var jag inbjuden till Ladies Circle* i Höllviken för att hålla en föreläsning om att rensa ut. Det blev en jättetrevlig kväll och det var härlig stämning! Deltagarna var så intresserade av ämnet och det kom upp många frågor och intressanta diskussioner! Jag blev bjuden på så god middag också! En superkväll!

F_LC

Fin blombukett fick jag också!

Fin blombukett fick jag också!

*Ladies Circle är en internationell organisation med unga kvinnor som verkar för vänskap och service. De arbetar med att bygga nätverk och välgörenhet.

Föregående

Ny almanacka för 2017!

Nästa

Kan man planera den optimala flytten?

2 kommentarer

  1. Kul! 🙂 Hoppas du har fler spännande grejer på gång i 2017

    • Eva Maria

      Tack Matilda! Det har jag, och jag hoppas att det blir ett bra år! Lycka till för dig också! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén