Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Intervju för Världsnaturfonden!

Häromveckan blev jag intervjuad till Min Vardag som är en sida hos Världsnaturfonden där olika personer berättar om miljö och hållbarhet. Intervjun var mycket trevlig och den handlade – såklart – om att rensa ut och om medveten konsumtion, mina favoritämnen!

Läs den gärna här: Min vardag Världsnaturfonden

Bild från Min Vardag Världsnaturfonden

Bild från Min Vardag Världsnaturfonden (det är inte jag på bilden!)

Föregående

Kan man planera den optimala flytten?

Nästa

Händelsevis har rensat klart!

2 kommentarer

 1. Roligt!
  Trevlig artikel

  • Eva Maria

   Tack Matilda! Det kändes extra roligt att det var Världsnaturfonden. De gör ett sådant fantastiskt jobb. Min son har sålt Panda-saker för dem nu innan jul, det var fina saker och han sålde bra bland vänner och bekanta! (Jag fick köpa en del också) 🙂
   Kram till dig! /Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén