Carro på promenad

Vi har fått en ny liten familjemedlem, valpen Carro. Hon är en underbar Yorkshire terrier och är snart 5 månader. Det var en omställning att få hem henne men hon är så duktig och väldigt snäll. Helst vill hon mysa och kela men vi har börjat på valpkurs och det tycker hon är lite besvärligt. Minst men busigast i gruppen! Är man en terrier så är man, då hjälper det inte att vara söt!

Det har varit många år med tanken på hund men det har liksom aldrig passat. Jag är nybörjare med hund och har känt mig nervös över hur mycket jobb det skulle bli och hur man ska göra när man reser bort. Men nu kändes det rätt och valet föll på rasen Yorkshire terrier utifrån att vi ville ha en liten men ändå tuff hund. Hittills verkar det stämma in på beskrivningen!

Sover gärna i mitt knä! Nu väger hon 1,9 kg, alltså nästan som 2 liter mjölk!